loading
komt ie...

Budgetvriendelijk en modern? Web Junkie maakt uw nieuwe website.

8 december 2019
budgetvriendelijk

Het is niet omdat u goedkoop een website kan laten maken dat deze daarom minderwaardig zou zijn. Web Junkie is een professionele webdesigner die over de nodige know-how en infrastructuur beschikt om uw online visitekaartje budgetvriendelijk te ontwikkelen.

WordPress CMS

Een zeer gemakkelijk te bedienen CMS systeem, die u toelaat zelf de website te beheren, aan te passen en helemaal zelf te onderhouden. Of niet. Want als u er echt geen tijd voor heeft, dan doen wij het wel voor u. Bovendien bestaan er duizenden plugins waarmee je de functionaliteiten van je website eenvoudig kan uitbreiden. Denk aan sociale media, contactformulieren, zoekmachine optimalisatie etc…

WordPress werkt gewoon in je browser. Dus overal waar je internet hebt, kan je jouw WordPress website, blog of webshop beheren. Het maakt niet uit wat voor computer je hebt. Of dat nou een Mac, een Dell of wat anders is.

Modern & Responsive

We laten de identiteit en persoonlijkheid van uw onderneming perfect naar voor komen. En we zorgen er natuurlijk voor dat uw website perfect werkt op smartphone, tablet en desktop. Dat is evident.

Meerdere talen

Een website in meerdere talen is een mooie oplossing om bezoekers van je website in hun eigen taal aan te spreken. België is een klein landje met meerdere talen, dus als je zaken wilt doen met de buren, zorgen wij voor een meertalige website.

Webshop

WooCommerce is wereldwijd het meest gebruikte online winkelplatform. Doordat het draait op de basis van WordPress scoort het hoog in de resultaten van verschillende zoekmachines. Web Junkie richt je webshop persoonlijk in om jouw onderneming zo goed mogelijk over te brengen naar de bezoeker. WooCommerce is daarnaast ook erg makkelijk te beheren met al haar verschillende uitbreidingsmogelijkheden.

Budgetvriendelijk?

Neem gewoon contact op via ons contactformulier voor een offerte.